Our Story – Mengenai Kami

 

        Kami merupakan sebuah syarikat profesional dan pakar di dalam menyediakan perkhidmatan kerja-kerja pemindahan, pembungkusan serta logistik ke seluruh semenanjung Malaysia dan juga ke luar negara. SLM amat komited demi kepuasan pelanggan dan kami berusaha setiap hari dalam apa jua cara demi untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada setiap pelanggan. Kami melayan setiap pelanggan dengan jujur, adil dan profesional. Kami mempunyai kakitangan jualan dan teknikal profesional berpengalaman dan pekerja sepenuh masa yang cekap dan mahir. Ini kerana keupayaan dan pengalaman profesional kami selama lebih dari 14 tahun di dalam industri pengangkutan, pembungkusan dan logistik tempatan serta antarabangsa.

        Sky Line Movers bermula secara rasmi sejak dari tahun 2001 dan berpusat di Klang, Selangor. Di awal penubuhan, SLM bergiat aktif dalam menyediakan perkhidmatan berkualiti dan cekap seperti lori sewa 1 tan, 3 tan, 5 tan, lori sewa pindah rumah, lori sewa pindah pejabat serta kerja-kerja pemindahan mesin dan barangan gudang berisiko tinggi.

SLM memulakan operasinya dengan hanya berbekalkan sebuah lori 1 tan beserta 2 orang pekerja mahir sepenuh masa. Namun, atas kepercayaan, kepuasan serta sokongan berterusan yang diberikan oleh para pelanggan kami, dalam masa yang singkat SLM berjaya mengorak langkah setapak lagi ke hadapan dengan penambahbaikkan mutu perkhidmatan dan aset semasa kepada lori sewa 3 tan dan 5 tan.

Atas pengiktirafan sebagai pembekal khidmat packing dan moving terbaik oleh para pelanggan setia kami, SLM terpilih menjadi transporter tetap bagi beberapa buah syarikat storage terkemuka dan antarabangsa di Kuala Lumpur dan Selangor sehingga ke hari ini.

Kelebihan SLM berbanding pemain-pemain industri yang lain di Lembah Klang, menjadikan Sky Line Movers amat menitikberatkan kualiti dan mutu perkhidmatannya setiap masa. Di antara perkhidmatan terbaik SLM meliputi kepakaran dalam bidang pembungkusan H-Grade, pembungkusan Custom, pembungkusan Carrougated, pembungkusan barangan berisiko tinggi, pelabelan barangan, tagging, penandaan dan penyusunan barangan secara profesional.

Setiap kediaman, premis dan pejabat yang berpindah di Malaysia adalah unik. Itulah sebabnya kami menawarkan penyesuaian yang paling terbaik dalam perkhidmatan pemindahan Pro kami di Lembah Klang khususnya serta ke seluruh semenanjung Malaysia. Pakej Pindah Pro peribadi (Pro Mover Personal Moving Package) anda pasti dapat memenuhi keperluan, jadual dan anggaran budget anda melalui setiap peringkat proses pindah profesional yang kami jalankan.

Ikhlas dari kami,

Savier Tamby & Dorairaju, Founder SLM Group